Sportivii de la secțiile de fotbal, baschet, șah și tenis de masă ale CSM Mediaș au fost în cantonament la munte. Acesta s-a desfășurat în perioada 18-24 iunie, respectiv 20-26 august, la Predeal, la peste 1.000 de metri altitudine. Timp de șapte zile, copiii au participat la un program care a combinat sportul, distracția și relaxarea, cu antrenamente, drumeții, concursuri și jocuri. Activitatea a fost organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș și al Consiliului Județean Sibiu.

După în luna iunie au fost în cantonament la Predeal sportivii de la Secția de fotbal, săptămâna trecută a venit rândul celor de la secțiile de baschet, tenis de masă și șah. Fiecare în parte a desfășurat antrenamente specifice.

Proiectul ,,Susținerea sportivilor din Clubul Sportiv Municipal Mediaș în cantonamentele de pregătire centralizată’’ a fost cofinanțat de către Consiliul Județean Sibiu și a beneficiat totodată de sprijin financiar din partea Primăriei Mediaș.

Sursă: novatv.ro

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.